OIF med nok en håndballbragd

Denne gjengen klarte å kvalifisere seg for Bringserien i helga. Bak fra venstre; Emilie Berg Bjerkan, Maria Løfshus, Synne Kristin Lindset, Anna Olea Mowinckel Almli, Sarah Eliasen Stølen, Marte Syrstadeng, Oda Fiske. Foran fra venstre; Julie Togstad, Eirin Sletvold, Anja Holstad, Hedda Kojan Sæther, Suzann Olsen Poort, Marthe Tallerås  

Pluss

I midten av september var Orkangers 16-årslag nær å gå direkte til Bringserien allerede i den første kvalifiseringen, men knepent tap i den siste gruppespillskampen gjorde at de måtte prøve på nytt denne helga. Lørdag og søndag var det kvalifisering mellom lagene som kom på tredjeplass i gruppen sin i den første kvalifiseringen og det var ingen hvem som helst Orkanger fikk i sin kvalifiseringsgruppe denne helga. Levanger, Byåsen og Sjetne IL var nemlig i OIFs gruppe.