Fylte 70 år: – Kanskje er tiden kommet for at yngre krefter bør overta

Magne Fossbakk fylte 70 år 10. desember. Nå er han i tenkeboksen om sin egen fremtid som daglig leder i Orkdal IL.  Foto: Ola Marius Rise

Pluss

I en liten kontorbrakke like ved parkeringsplassen utenfor Knykstuggu finner vi Magne Fossbakks arbeidsplass. Hver morgen litt før klokken 8 er han på plass, slår på pc-en og sjekker mailen. Litt senere tar han turen inn i Knykstuggu, hvor det allerede har kommet en del av dugnadsgjengen. Det drikkes kaffe og gjengen løser noen verdensproblemer sammen, før diskusjonen går over på hva som bør gjøres i 100-millionersanlegget Knyken skisenter denne dagen. Anlegget som stort sett er bygget ved hjelp av en bortimot ufattelig dugnadsinnsats. Fossbakk er aldri redd for å skryte av den billige arbeidskraften han har ansvaret for å delegere.