Leder 17. januar

Nå har også verden fått øynene opp for bonkallj'n fra Fannrem

Når verdens største matmesse, Grüne Woche, går av stabelen de neste 10 dagene, er Skauge på plass som representant for distriktet

Pluss

Jon Fredrik Skauge, eier av Fannremsgarden i Orkdal, er ikke helt som alle andre bønder. I stedet for å satse på volumproduksjon, har han lett etter og funnet nisjesatsinger som ikke er like konjukturutsatt som melk og gris. I en småskalaproduksjon hvor begrep som kvalitet og unikhet er stikkord, har han bygd opp et attraktivt besøksmål hjemme på gården. På Fannremsgarden får man kjøpt unike mat-, tradisjons- og kulturopplevelser. I tillegg har de eksklusive og unike råvarene han produserer, falt i smak hos noen av landets mest eksklusive restauranter, som for eksempel Michelin-aktuelle Credo. Det er ingen tvil om at den merkevaren som Jon Fredrik Skauge representerer, er svært verdifull for Orkdal og regionen for øvrig som destinasjonsmål for turister både fra inn og utland.