Enklere å bygge og pusse opp hus

Det var stor interesse da BoligHub ble åpnet i Remegården i Orkdalsveien i forrige uke.  Foto: privat

Pluss

31. januar åpnet BoligHub sine kontorer i Remegården i Orkdalsveien med 50 inviterte gjester og høytidelig snorklipping.

- Det er uoversiktlig, krevende, komplisert og ikke minst tidkrevende å orientere seg innenfor dagens bolig- og hjemmarked, uttalte daglig leder Aasmund Lie i Nordbohus Orkladal.

Han påpekte at hverdagene er krevende nok for barnefamilier om de ikke skal orientere seg i et sammensatt boligmarked i tillegg.

Gjøre det enklere

BoligHub, som er et knutepunkt for bolig og hjem, ønsker å gjøre det enklere for kunden å få kompetanse innenfor bolig og hjem på en plass.

- Vi ønsker å gi mest mulig hjelp på kortest mulig tid, slik at folk føler de kan bruke tiden sin riktig, sier Lie.


 

Det være seg bygging av ny bolig, ny leilighet, kjøp av tomt, utbygging, oppussing eller hjelp til innredning av boligen.

- Poenget er at det skal være enkelt for folk, og at de skal slippe å besøke mange forretninger i en ellers travel hverdag, sier Ragnhild Mardahl Høiseth i Studio Inspire som kommer til å ha ulike arrangement i lokalet.

Kontorfellesskap

Kontorfelleskapet BoligHub består av Nordbohus Orkladal, Studio Inspire, Fossline og Salvesen & Thams Eiendom. Det betyr at rådgiverkompetanse, interiørarkitekter, interiørdesignere, tekniske fag, byggeledere og tegnere av kjøkken og bad er samlet på ett sted.

- Vi bygger ikke «bare» bolig, men vi bygger hjem, sier Høiseth som mener det er helt nytt å samle all denne kompetansen under ett tak i Orkdal.


 

- Det er mye spennende som skjer på Orkanger, og jeg føler absolutt at Orkanger er blitt et viktig knutepunkt sør for Trondheim, sier Aasmund Lie.

Positivt for gata

Ove Snuruås, leder i Orkladal næringsforening, som foretok snorklippingen, understreket betydningen av å samle kompetanse og bransjer i klynger. Han mener også at kontoret er et godt tilskudd i sentrumsgata som har fått et ansiktsløft de siste årene.

- Nå har gata nok et lokale med lys i vinduene, og god aktivitet på dagtid. Det er positivt, uttalte Snuruås.