– Jeg gamblet i helga, men det gikk ikke så bra

Tore Bjørseth Berdal ble bare nummer 23 under Reistadløpet i helga, men han har likevel levert sin beste sesong som skiløper.

Tore Bjørseth Berdal kan juble for en strålende sesong. I verdenscupen ligger han an til en 4. plass sammenlagt, mens det store høydepunktet naturligvis var å vinne Vasaloppet. 

Pluss

Årets langløpssesong har gått over all forventning for snillfjordingen Tore Bjørseth Berdal. Hver eneste sesong de siste seks-syv årene har han hatt som mål å vinne ett løp i Swix ski Classics og denne gangen lykkes han. I det største løpet for sesongen, Vasaloppet, stakk han fra hovedfeltet og kunne gå alene over målstreken til sin første seier noensinne i langløpscupen. Snillfjordingen har levert en rekke gode løp og ligger på en fjerdeplass sammenlagt før sesongens siste løp i Finland. Selv er han storfornøyd med sesongen.