Leder 2. mai

Politiets viktige samfunnsrolle

Takket være snarrådig innsats av Sindre Brandsæter og Aleksander Logan, ble brannen slokket før den gjorde skade. 

At politiet velger å prioritere en slik sak bunner ikke i et ønske om å straffe, men veilede

Pluss

Lørdag oppsto en grasbrann bare få meter fra Orkanger ungdomsskole. Brannen spredte seg raskt i den tørre vegetasjonen, men takket være to snarrådige russ fikk ikke brannen alvorlige konskvenser. Sindre Brandsæter (17) og Aleksander Logan (18) var ute med russebilen da de så at det brant like ved skolen. De stoppet og sprang ut med et brannslokkingsapparat som de hadde i bilen. Uten russens snarrådige handling, kunne brannen fort blitt dramatisk med tanke på bolighusene i nærheten. Til ST uttalte de to «brannmennene» at de var overbevist om at brannen var påsatt.