- Spilleren vi var mest usikker på responderte som bare juling

Stig Kammen er imponert over at laget kom tilbake etter å ha ligget under mot Brumunddal til pause.

Orkla lå under til pause, men snudde kampen på mesterlig vis borte mot Brumunddal.  Foto: Bjørg Schei

Pluss

Før borteoppgjøret mot Brumunddal var det fire forfall på sentrale spillere denne sesongen. Magnus Sandvik Høiseth (sykdom), Arnstein Buøy (jobb), Hassan Halane (skadet) og Morten Grøset (stiv nakke) måtte alle kaste inn håndkleet i det som allerede var en skadeplaget Orkla-tropp. Orkla kunne heldigvis erstatte spillere med mer etablerte spillere som var tilbake fra skade. Inn kom Erik Johnsen og Jan Inge Lynum som har vært ute med skader en periode. I tillegg kom Victor Wisløff og Gard Fjeldvær inn. Sistnevnte skulle etter hvert bli helt avgjørende i snuoperasjonen.