Med 7500 heste-krefter til Våler

Karene i Berserk Racing bruker 1000 timer på å gjøre bilen klar til våren. De skrur, pusser, tester, gnikker og gnur. Alt er finurlig tilpasset.

Per Arnt Andøl (t.v.), Ole Peter Vatn og Vegard Meland er klare til tur.  Foto: Alle foto: Tone Gullaksen

Pluss

Ole Peter Vatn kommer kjørende med bilen sin på henger. En blå Toyota Supra med 800 motorhest. På siden står det « Berserk Racing». Han parkerer og spaserer imot gjengen som har møtt opp for å ta en siste prat før de reiser nedover til Våler utenfor Elverum på Hedmarken. Der har klubben vært representert på treff siden 2004. Bilen til Ole Petter Vatn er satt opp for «drifting». En kjøreteknikk der målet i en konkurranse er å kjøre så fort som mulig gjennom svingen på bilbanen, sladde kontrollert og lage mye røyk.