Debatt

Småbylista, Knyken og Orkdal Helsetun

Av og til minner flertallsgruppa i Orkdal kommunestyre litt om Frimurerlosjen: Beslutninger bak stengt dør, taushet, sterk indre lojalitet og en hang til tolke all politisk kritikk som krenkelse av egen verdighet.

- Å møte motargumenter er ikke «å stå skolerett», er Hans Kringstads svar til Torstein Larsen. 

Pluss

Torstein Larsen fra Pensjonistpartiet bryter tausheten og prøver å forsvare 700 000 kroner til mer asfalt for eldre på besøk i Knyken. I ST 15. juli fortsetter samtidig kommunestyrets mest erfarne politiker å spille rollen som offer, selv om ingen har framstilt Larsen som «hjerteløs» og «uten empati», som han sa i kommunestyret og skriver på Facebook. Det å møte motargumenter er heller ikke «å stå skolerett», som han skriver i det siste leserinnlegget.