Har fortsatt tro på videre avansement i Europa

— Vi kunne og burde ha sikret oss avansementet i først omgang da vi produserte store nok målsjanser til å score både fire og fem ganger. Men vi har fortsatt et bra utgangspunkt ettersom vi holdt nullen, sier Vegard Forren.

HAR TROEN: Vegard Forren tror det er fullt mulig å nå et gruppespill i Europa League selv om de har et vanskelig utgangspunkt foran onsdagens kamp i Beograd. 

Pluss

Hemnværingen legger ikke skjul på at han og Molde Fotballklubb kommer til å få det tøft i Serbia på onsdag mot en bra motstander. Forren er klar på at Molde må holde tett bakover og samtidig være mer giftige fremover enn det som var tilfelle på torsdag da Beograd-laget sto på motsatt banehalvdel, dersom det skal bli videre avansement i Europa League-kvalifiseringen.