– Det har vært en glede å jobbe med norsk idrett

Jorodd Asphjell gikk i år av som styremedlem i Norges idrettsforbund. Sist uke ble han hedret av forbundet for sin innsats i årrekke.

Jorodd Asphjell gikk av som styremedlem i år, sist uke ble han hedret av idrettsforbundet på en felles middag mellom det gamle og det nye styret.  Foto: Arkiv

Pluss

Sist uke ble det holdt en felles middag mellom det gamle og nye styret i Norges idrettsforbund og på denne middagen ble orkdalingen hedret for sin innsats i som styremedlem i Norges idrettsforbund, olympiske og paralympiske komité etter 12 år. Under middagen på skøytemuseet fikk han tildelt NIFs Hederstegn for meget fortjenestefullt arbeid for norsk idrett. Asphjell har vært tillitsvalgt i norsk idrett på internasjonalt, nasjonalt og lokalt plan i fire tiår.