Knuste klubbrekorden med syv minutter

Svorkmo NOIs Øystein Solligård løp maraton for første og siste gang. Han løp inn til en råsterk 6. plass under Trondheim Maraton lørdag.

Øystein Solligård løp inn til klubbrekord under Trondheim Maraton på tiden 2,41,18. Dette var i følge han selv hans første og siste maraton. 

Pluss

Lørdag gikk Trondheim Maraton av stabelen i sentrumsgatene med en rekke lokale utøvere på startstreken. En av utøverne som gjorde sakene sine meget godt var Svorkmos Øystein Solligård. Han hadde aldri løpet maraton i sitt liv, men endte likevel opp med å slå klubbrekorden på distansen. Andreas Kvam tok klubbrekorden på maraton under Meldal 6-timersløp tidligere i år, men Solligård endte opp med å slå den rekorden med hele 7 minutter. Solligård kom inn på tiden 2,41,18.