Gjengen bak Sodvinhallen er Årets ildsjel

Samtlige trønderske kommuner deler ut en slik pris.

Anleggskomiteen fotografert i anledning åpninga av hallen i mai. Fra venstre: Erik Snekvik, Roger Lernes, Ove Strømmen, Henrik Brekken, Lars Olav Dalum, Ole Arnold Sødal, Ingrid Hoftun, Jorulf Gumdal, Ola Erik Røttereng, Oddbjørn Berg og Inge Oddebug. 

Skulle vi ha kjøpt alle disse tjenestene, snakker vi om firesifra timepris, og det ville ha kostet oss mange millioner.Erik Snekvik

Pluss

— Prisen for årets ildsjel henger høyt. Den deles ut i forbindelse med et felles arrangement i Nova kino i Trondheim 1. november, hit kommer ordførerne i de respektive kommunene for å dele ut «sin» pris og her er det middag for ca. 400 gjester fra 48 kommuner i fylket etterpå. I tillegg deles også andre priser og stipender ut denne kvelden. Hele settingen indikerer med andre ord at dette er stort.