Isfjord går så det suser

Oppstarten av den nye fabrikken til sjømatprodusenten Isfjord på Orkanger har gått veldig bra. Vi har nå nesten doblet produksjonen, forteller daglig leder Lars Krogh.

Mioara Voïculescu har arbeidet hos sjømatprodusenten Isfjord i sju år.  Foto: Tone Gullaksen

Pluss

Gjennom store vinduer kan du se inn på produksjonen ved den nyåpnede Isfjord-fabrikken på Grønnøra på Orkanger. Produksjonslinjene transporterer, kutter og deler fersk laks og ørret, som til slutt ender opp på middagsbordet ditt. Det er kjølig og vått inne i lokalet. Det står arbeidere i hvite dresser og grønne hatter langs transportlinjene. Alle maskinene er ikke i drift ennå, så det er flere hender i arbeid enn det skal være denne dagen. Noen løfter fisk ut av kasser, noen sorterer og andre igjen plasserer fisken i ferdigskjærte porsjoner på et løpebånd.