Ildsjelen- grunnpilaren i ethvert lokalsamfunn

I Hemne var det anleggskomiteen for Ånesøyan storhall som stakk av med prisen. Bak, fra venstre: Ole Arnold Sødal, Lars Olav Dalum, Oddbjørn Berg, ordfører Odd Jarle Svanem, Jorulf Gumdal, Ingrid Hoftun, Henrik Brekken. Foran: Ove Strømmen, Inge Oddebug, Erik Snekvik, Roger Lernes. 

Ildsjelene skaper verdi i livene til andre mennesker

Pluss

Fredag ver det dags for å hedre idrettens helter. Under et storstilt arrangement i Trondheim kino Nova, fikk idrettsheltene sine velfortjente priser. Selv om prisvinnere som Johannes Høstflot Klæbo får godt betalt for innsatsen og resultatene de oppnår, betyr det nok allikevel ganske mye å få en slik pris. Slike priser er nemlig en bekreftelse på at de er folkets helter. Og selv for de aller største stjernene, føles det nok godt å bli ekstra verdsatt av mannen og kvinnen i gata.