Fiberutbygging i Skaun

Bjørn har fått skader for 100 000 på eiendommen - NTE nekter å ta ansvar

Bjørn Bergem er påført skader på eiendommen sin for nærmere 100 000 kroner i forbindelse at NTE har lagt fiberkabel over eiendommen hans. NTE nekter å ta ansvar for ødeleggelsene.

Vannet kom opp av bakken 20 meter nedenfor kummen, og rant nedover ekra gjennom hele sommeren og høsten. I bunnen av bakken ser man resultatet. 

I det minste hadde jeg ønsket meg en beklagelse fra NTE

Bjørn Bergem
Pluss

- Dette handler ikke først og fremst om penger. Det som gjør meg opprørt, er at NTE om tiltakshaver ikke tar ansvar, men skyver utførende entreprenør foran seg. I det minste hadde jeg ønsket meg en beklagelse fra NTE. I stedet får jeg et brev fra selskapets advokat som fraskriver NTE alt ansvar og legger all skyld på entreprenøren, sier Bjørn Bergem fra stua si hjemme på Myrind i Skaun.