Dedikerer låta til dem som var på fest i Fjøset og Skaun samfunnshus på 80-tallet

Lørdag går kvartfinalen i Stjernekamp, og Ingeborg Walther fra Sarpsborg frir til trønderne for å hamle opp konkurrentene. Med tjukkeste slekta på Orkanger og også i Rennebu, kjenner hun seg ikke så rent lite som trønder.

Både Ingeborg Walther (t.h.) og Sandra Lyng er begge med i kvartfinalen etter sterke prestasjoner sist da sjangeren var storband og musikal.  Foto: NRK

Den låta vil jeg dedikere til alle som var unge på 80-tallet, og som husker festene i «Fjøset» og i samfunnshuset i Skaun.

Ingeborg Walther
Pluss

- Jeg er helt avhengig av støtte lokalt for å kunne hamle opp med finnmarkingene, ler 21-åringen som har håvet inn lovord og superlativer i hver eneste sending uavhengig av sjanger i denne sesongen av Stjernekamp.