Trigges til å komme seg ut på tur

Det gjelder å komme seg ut på tur og sanke flest mulig poeng i mosjonskonkurransen Vintergnist i Skaun 2021 som varer fra 30. januar til 19. april. Konkurransen er en del av telltur som er et nettsted for trimmere.

Pienehytta i Buvika er et populært turmål, også i årets vinterkonkurranse. 

De finner trøst og opptur i det å få være aktiv på tur, alene eller med venner, når alt annet er stengt ned.

Ingrid Sjoner (Skaun idrettslag)
Pluss

Det er de fire idrettslagene i Skaun, i samarbeid med Skaun kommune og Trondheimsregionens friluftsråd, som inviterer til denne ski- og/eller fotturkonkurranse som omfatter hele 28 ulike turmål i hele Skaun kommune. Turmålene kan nås på ski eller til fots hvor folk kan sanke poeng på hvert turmål de er innom. Turmåla kan besøkes en gang i døgnet under hele perioden.