Trønderhønsene kommer så snart dørene åpnes

Lørdag 13. februar åpner Orkland kuturscene dørene igjen for sesongens første kulturelle påfyll. Det gjør de med den underfundige humortrioen Trønderhøns som består av Marianne Meløy, Siri Gjære og Ingrid Bergstrøm.

Trønderhøns med Marianne Meløy, Ingrid Bergstrøm og Siri Gjære har i en årrekke underholdt med sine skrå blikk og underfundige humor.   Foto: presse

Det er så klart et dilemma å få høre at vi skal holde virksomheten i gang, mens publikum på andre siden oppfordres til å holde seg hjemme

Arne Fagerholt (kulturleder Orkland kommune)
Pluss

Trioen Trønderhøns har levert humoristisk samfunnssatire på en musikalsk måte i en årrekke. Marianne Meløy og Ingrid Bergstrøm er begge ansatt ved Trøndelag Teater, mens Siri Gjære er frilans musiker. Til felles har de musikken og evnen til å kaste sine skrå, ærlige og humoristiske blikk på både samfunnsspørsmål, så vel som høyst personlige anliggender.