Spøkelser, gjenferd og spesielle energier: Dører som låser seg selv og konturer av folk i rommene

- Dette er en flott bit av historien, sier Magnus Müller Lysholm, hotelldirektør ved Bårdshaug herregård. Han er lettere avslappet i forhold til de påståtte gjenferdene ved herregården, men avviser ingenting.

Magnus Müller Lysholm og Heidi Anita Øien inne på det såkalte kongerommet i den gamle herregården hvor flere konger har bodd. Senga ble laget spesielt for kong Oscar 2. som besøkte herregården i 1902. Siden har kong Olav, kong Harald, kronprins Haakon Magnus ligget i senga. - Og Jan Thomas, ler Heidi.   Foto: Audhild Øye

Jeg tror at Christian Thams er godt fornøyd med oss alle

Heidi Anita Øien
Pluss

De mange historiene rundt uforklarlige ting som visstnok skal skje i den gamle herregården, ble nasjonalt kjent i programmet Åndenes makt på TV2 for et par uker siden. Selv var Lysholm svært lite synlig i programmet, av den enkle grunn at han ikke har noen personlige opplevelser i forhold til dem som eventuelt går igjen i den gamle herregården.