Det klør i fingrene etter å få denne jobben

Norges største forfatter på skihistorie, Thor Gotaas, har lyst til å skrive bok om Marikollen, hoppbakken på Viggja som var Trøndelag sin storbakke gjennom 30 år. Nå venter han på svar fra Viggja idrettslag.

Thor Gotaas har skrevet mange bøker om store skilegender; blant andre Oddvar Brå. Nå håper han å få skrive boka om Marikollen på Viggja.   Foto: privat

Marikollen har ei svært spennende historie. Den er så spennende at den fortjener en egen bok.

Thor Gotaas (forfatter)
Pluss

Thor Gotaas Gotaas er forfatter og folkeminnegransker. Han har skrevet bøker om den rekke tema, blant annet taterne, men er kanskje mest kjent for sine mange bøker om norsk skihistorie. Her i Trøndelag er det spesielt boka Før og etter Wirkola og boka om Oddvar Brå som er blitt svært folkekjære og populære bøker. Norske utedoer er også et fenomen han har skrevet bok om.