Jan Thomas overnatter gjerne på Kongerommet igjen når han kommer til Orkanger i november

12. november 2021 kommer endelig Jan Thomas til Damphuset og Orkanger. 19. mars i 2020 skulle han egentlig ha vært på Orkanger på Damenes Aften i Damphuset med sine stylistråd. Koronaen satte derimot en effektiv stopper for det.

Jan Thomas har besøkt Orkanger flere ganger der han byr på gode råd både når det gjelder hår og sminke.  

Jeg har over 30 års erfaring i bransjen med hår og make-up. Det er det jeg vil forvalte videre nå, og mindre av sirkuslivet.

Jan Thomas
Pluss

- Det er selvsagt veldig beklagelig at folk har vært nødt til å vente så lenge. I løpet av 2020 har vi spekulert på andre arenaer, men vi er veldig glade for at det blir Damphuset. Det er dit folk vil. Det er noe med konseptet og atmosfæren, sier Marit Mjøen i arrangementskomiteen i Orkanger sentrumsforening.