Har tatt mange gullmedaljer; men alle medaljer har sin bakside. Det snakkes det ikke så mye om

Han er det vi kaller uforskammet sprek. Han har mestret de fleste sportsgrener, og blitt norgesmester nærmest uten trening. For 15 år siden ga Arvid Bjørgum seg i kast med traktor, vinsj og motorsag. Nå er han også fullbefaren skogsarbeider.

Skogsarbeidet får tankene bort fra andre mer trøblete tanker. Det er godt å røyne kroppen, har Arvid Bjørgum fått erfare.   Foto: Audhild Øye

Bestefar sa at vi ble bare slappe av å drikke. Så det var gode rådgivere vi hadde.

Arvid Bjørgum
Pluss

Etter 45 års karriere som kommentator ved en rekke ulike sportsarrangement, takket Arvid Bjørgum for seg. Nok var nok. Nå var det slutt på at lokalt sportspublikum skulle nyte godt av hans enorme kunnskap når det gjaldt idrettsutøvere og idrettsprestasjoner. Nasjonalt har vi hatt Arne Scheie. Lokalt har vi hatt Arvid Bjørgum.