Varslet sin forsvinning, men kom heldigvis tilbake

Sommeren 2020 kom det en kort og konkret beskjed fra Mitsubishi om at de trakk seg ut av Europa og Norge de tre neste årene. Samme høst kom kontrabeskjeden, om at de fortsatt satser i Norge og deler av Europa.

Geir Presthus, daglig leder ved Svinsås Auto på Løkken, er svært glad for at Mitsubishi gjorde retrett og kom tilbake til Europa og Norge. Her med nykommeren i Mitsubushi-familien, Eclipse Cross, som erstatter den populære Outlanderen.   Foto: Audhild Øye

Dette er en litt mindre bil som er bygd på samme teknologi som Outlander, men som er forbedret på det meste,

Geir Presthus, daglig leder Svinsås Auto på Løkken
Pluss

Kontrabeskjeden var at Norge likevel skulle få den nye Eclipse Cross PHEV, om enn litt senere enn den opprinnelige planen var.