Alt klaffet, og de gikk videre til finalen: - Det er allerede som vi har vunnet

Det norske bidraget til Eurovision Song Contest med TIX sin låt Fallen Angel gikk videre til finalen. - Å gå videre til finalen er en seier i seg selv, sier John Masaki, fra Lensvika, som er en av de svarte demonene som danser og synger rundt TIX.

Danser og sanger John Masaki er strålende fornøyd med at TIX og ensemblet han deltar i, er videre til finalen i Eurovision Song Contest.   Foto: Raymond Hem

Det gjelder å la nervene ligge, være til stedet og i øyeblikket. Den dagen du ikke føler noe, har du ingen ting å gjøre på scenen

John Masaki (musiker og danser)
Pluss

Den norske låta, Fallen Angel, var den første låta som ble annonsert videre til finalen i Eurovision Song Contest etter første semifinale 18. mai. Om ikke TIX, Andreas Haukeland, gikk i taket etter at han og ensemblet gikk videre, ble han i alle fall tydelig rørt og kunne ikke annet enn å minne om Dagbladet sitt terningkast én etter den norske finalen.