Best i lokaloppgjøret

Sport

Fredag kveld var det duket for lokaloppgjør i 5. divisjon mellom Svorkmo og Orkanger IF på Glimt stadion. Drøyt 200 tilskuere tok turen for å få med seg lokaloppgjøret. I fjor stakk Svorkmo av med seieren i begge oppgjørene som underdog, men i år var rollene snudd litt på hodet. Orkanger har mistet en rekke spillere før sesongstart, mens Svorkmo stort sett har beholdt alle sine.

Kanonskudd

OIFs unge mannskap gikk respektløst til verks og fikk godt betalt allerede etter 12 minutter da Per Olav Jensen banken ballen i mål på halv volley fra drøyt 20 meter. Bare tre minutter senere er det duket for en ny rakett. Denne gangen signert Odd Even Rindalsholt Ross som hamret ballen i mål fra 35 meter.

Svorkmo har en del ball etter Orkangers scoringer, men sliter med å skape noe særlig på en solid Anders Vuttudal i OIF-buret. Det står 2-0 til pause.

Solid OIF

OIF har slitt i andre omganger så langt denne sesongen, men mot Svorkmo fredag leverte de to gode omganger. Etter knappe ti minutter i andre omgang øker Azamat Zabijev ledelsen til 3-0 og kvarteret før slutt øker Hazzan Ali til 4-0 fra straffemerket.

Jacob Berntzen reduserte mot slutten for Svorkmo, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende. Solid og fortjent seier for OIF.