Eliteserielag møtes i Orklahallen

Byåsen og Molde møtes i en oppkjøringskamp i Orklahallen onsdag. Her fra Orkanger-kamp i Orklahallen i fjor.  Foto: Illustrasjonsfoto

Sport

Eliteserielagene Byåsen og Molde skal møtes i en treningskamp i Orklahallen onsdag ettermiddag. Det er Orkangers håndballavdeling som står som teknisk arrangør og får også alle inntektene.

- Molde og Byåsen har avtalt og møtes i en oppkjøringskamp inn mot seriestart. Vi får alle inntektene fra kampen og har bestemt oss for at vi skal gi det til kreftforeningen, sier leder i håndballavdelingen Øyvind Togstad.

Togstad har ingen aning om hvor mange tilskuere enn kan forvente til en slik kamp.

- Vi aner jo ikke hvor mange som kommer. Det er sommer og fortsatt ferie, men vi håper kanskje på 200–300 tilskuere. Dette er jo håndball på toppnivå og vi håper at håndballinteresserte vil se den. Dette er jo en fin liten aperitiff til seriehåndballen lokalt starter, sier Togstad.

Det blir også mest sannsynlig et lokalt innslag i kampen da Kristin Venn spiller på Byåsen.

Torsdag 17. august er det en ny spennende håndballkamp i Orklahallen. Orkangers herrelag skal møte 1. divisjonsklubben Charlottenlund i cupen og håper å fylle Orklahallen til den kampen.

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255