Vraket til V-cup - går Rindalsrennet

Emil Iversen stiller til start i Rindalsrennet søndag.  Foto: Langrenn.com

Sport

Søndag går Rindalsrennet av stabelen på nye Igltjønna skistadion i Rindal. Så langt har 268 deltakere meldt seg på det populære skirennet. I fjor satte Johannes Høsflot Klæbo farge på Rindalsrennet og det her heller ikke fritt for langrennsstjerner i årets utgave heller. Emil Iversen ble vraket fra troppen som skal gå verdenscup i Toblach og melder sin ankomst til Rindalsrennet. I en SMS til VG skriver han følgende:

– Det er aldri artig ikke å få gå (verdenscupå), men nå får jeg en god treningsperiode i Meråker. Det kan bli gull verdt senere i sesongen. Jeg håper å markere meg i Rindalsrennet i helgen. Kan det være muligheter for seier siden Klæbo ikke stiller?, svarer Iversen i en tekstmelding.

I kvinneklassen stiller også Kari Øyre Slind. Deltakelsen i seniorklassene er relativ laber fordi Rindalsrennet kolliderer med Skandinavisk cup denne helga.

Det er til gjengjeld stor deltakelse i de eldste juniorklassene.