Suveren i minnerennet

Johan Evjens Minnerenn lokket nærmere 150 deltakere til Ulvåsen. Se bildene og hvem som vant her.
Sport

Søndag formiddag gikk Johan Evjens Minnerenn av stabelen i Ulvåsen. I fjor ble rennet flyttet til Knyken skisenter på grunn av snømangel, men i år var det aldeles strålende forhold i løypenettet i Ulvåsen. Et par plussgrader og sol ga en flott ramme rundt et tradisjonsrikt og flott arrangement.

Mange familier hadde tatt turen til Ulvåsen for å prøve skiene, men litt skuffende var det at bare 34 stilte i konkurranse og mosjonsklassen.

For to år siden vant Erik Fagerholt fra Orkdal IL rennet i Ulvåsen og han gjentok bedriften søndag. Han gikk tidlig i tet og så seg aldri tilbake. Han kom i mål på den sterke tiden 1,11,12 og vant med nesten minuttet på Audun Bakk fra Melhus IL. Knut Anders Hatlen fra Stranda IL ble nummer tre med tiden 1,14,40.

Berit Vestermo fra Hovin IL vant kvinneklassen med tiden 1,30,39.