Bilder fra ST-karusellen i Hoston

Sport

Lørdag arrangerte IL Fjellmann den andre runden av årets ST-karusell i lysløypa i Hoston. Bortsett fra en liten overskya periode rundt starttidspunktet kl. 13.00, var det strålende sol, og lunt og varmt rundt den nyinnviede varmebua i lysløypa.

67 deltakere, som er 13 flere enn på første renn, som Svorkmo/NOI arrangerte tidligere i vinter.

Rennleder Geir Morten Hoston sier at arrangøren er godt fornøyd med antallet deltakere, og strålende fornøyd med været.

ST-karusellen er et samarbeidsprosjekt mellom Avisa Sør-Trøndelag, Svorkmo/NOI, Orkanger IF, Fjellmann og Orkdal IL. De fire idrettslagene inviterer til karusellrenn for barn og unge. De siste årene har det vært et svært populært tilbud.

Rennet er et tilbud til alle som ønsker å gå på ski i alle aldre. Løpene arrangeres uten tidtaking og er gratis. Formålet er å fremme skiglede blant barn og unge.

ST-karusellen har blitt arrangert siden 2000.