Tapte stort mot tabellederen

Orkanger hadde ingen sjanse mot tabellener Volda i Orklahallen lørdag.  Foto: Arkiv

Sport

Lørdag tok Orkanger imot den suverene tabellederen Volda i Orklahallen. Sunnmørslaget hadde ikke avgitt ett eneste poeng før oppgjøret mot OIF og hadde ingen planer om å la det glippe i Orklahallen heller. Orkanger har stort sett spilt forholdsvis jevnt med samtlige lag i 2. divisjon, men Volda viser seg å være i en helt egen klasse.

Det ble aldri noen spennende kamp i Orklahallen. Gjestene tok ikke overraskende kommandoen fra start og hadde full kontroll i første omgang. Til pause ledet bortelaget hele 20–8. Overkjøringen fortsatt i andre omgang og Volda ga seg ikke før de hadde satt 41 baller bak OIFs keeper. Det hele endte til slutt med 41-18-tap for Orkanger.

Dette var uansett ikke en kamp OIF hadde store forhåpninger om poeng. Nå gjenstår det fire kamper igjen av årets 2. divisjon. OIF har også igjen Volda på bortebane, men kampene mot Bergsøy, Sverresborg og Byåsen Bredde er kamper Orkanger kan ta poeng.

Orkanger har etter alle solemerker berget plassen i 2. divisjon. Bergsøy må vinne alle sine resterende kamper, mens Orkanger må tape alle sine for at Orkanger skal rykke ned i år.

Disse spilt mot Volda lørdag:

Frida Elise Rørseth Fandin, Marie Gjerstad, Kirsti Lund (1), Kine Landrø (2), Oda Sterten (4), Marthe Togstad (2), Lina Marie Myklebust Torvik (6), Silje Solem, Marit Jørgensen, Andrea Nyeng (2), Hege Syrstadeng, Mina Løseth, Trine Lium Aas og Cecilie Stav (1).

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255