13 pallplasser på 18 starter

Orkangersvømmerne gjorde sakene sine veldig bra under et stevne i Stjørdal sist helg.

Denne gjengen gjorde sakene sine bra i Stjørdal i helga. Lagbilde: Mia Lillegjære, Tonje Prestmo, Elise Meland, Sander Løvås, Simen Løvås og Even Jordet (trener)  Foto: OIF svømmeavdeling

Mille Cecilie Mehlum svømmer i rekruttklassen og fikk prøve seg i seks øvelser denne helga.  Foto: OIF svømmeavdeling

Sport

Lørdag 7. april deltok Orkanger seks svømmerne på stevne på Stjørdal: fem i juniorklassen og ei i rekruttklassen. Mille Cecilie Mehlum var først i aksjon av orkangersvømmerne i rekruttstevnet. Hun stilte i seks øvelser, og fikk prøvd seg i både bryst, rygg og crawl svømming.

Mange pallplasser

I juniorstevnet gjorde Orkangersvømmerne sakene sine veldig bra. De fem svømmerne hadde totalt 18 starter, hvorav syv ble førsteplasser og seks ble andreplasser.

Elise Meland hadde en kjempedag i bassenget og satte personlig rekord på 3 av 4 starter. Hun tok med seg to førsteplasser og to andreplasser hjem. Hun imponerte stort med seks sekunder pers på 100 meter medley.

Mia Lillegjære har hatt store fremskritt i bassenget denne vinteren, og prøvde seg for første gang på 200 meter bryst. Dette ga en fin 5. plass. Mia svømte i tillegg 50 bryst og fri og 100 fri. Her svømte hun ned mot sine personlige rekorder.

Vant i debuten

Sander Løvås debuterte på distansen 400 meter fri, og selv om det ble litt vanskelig å holde tellingen på rundene fikk han en god opplevelse på øvelsen og ble belønnet med en førsteplass. På de tre andre øvelsene Sander svømte ble det to andreplasser og en førsteplass.

Tonje Prestmo startet dagen bra med en førsteplass på 50 meter bryst, på de to neste fri øvelsene ble det litt over personlig rekord. Tonje var påmeldt fire øvelser, men var småsyk og ga seg etter tredje øvelse. Da var kroppen tom.

Skal på treningssamling

Simen Løvås hadde tre korte øvelser denne dagen. Alle på 50 meter. I bryst og fri øvelsen ble det førsteplass og i butterfly ble det en andreplass, men gledelig nok en personlig rekord.

Svømmerne fra Orkanger har nå en lengre treningsperiode foran seg med ei treningshelg på Ørland sammen med svømmegruppen der, før de reiser til Hamar på juni for å konkurrere i 50 meters basseng.