Meldal tyvstartet årets sesong i 4. divisjon da de tok imot Charlottenlund på Heggøya Kunstgress torsdag kveld. Dette var første tellende kamp for lagets nye spillende trener Knut Kåre Brøndbo. Både laget og treneren selv fikk en meget god start på sesongen.

Trener-scoring

Det var Meldal som åpnet best på Heggøya da Vidar Røttereng sendte hjemmelaget i føringen etter 17 minutter, men Charlottenlund svarte halvveis ut i omgangen og lagene gikk til pause på 1-1.

I andre omgang tok Meldal-ledelsen igjen etter bare fem minutter ved Einar Rikstad. I sluttminuttene ble vertene tildelt straffespark og det var spillende-trener Brøndbo som satte straffen sikkert i mål til 3-1.