Torsdag kveld var det duket for andre runde i cupen for KIL/Hemne. Trondheims-Ørn var motstander på Utleira kunstgress. Cupoppsettet for kvinner har skapt debatt de siste årene etter at flere eliteserielag har blitt satt opp som hjemmelag allerede i den andre runden. Både KIL/Hemne og flere andre klubber har reagert på dette og fikk støtte fra Ørn-trener Thomas Dahle i forkant av kampen. Han kalte det skivebom av NFF og mente at de minste klubbene burde ha hjemmekamp for å få muligheten til å skape en folkefest.

Torsdagens cupkamp endte, ikke overraskende, med cupexit for KIL/Hemne. Det tok bare tre minutter før Ørn tok ledelsen og halvveis i omgangen doblet hjemmelaget ledelsen. De siste fem minuttene av første omgang rant målene inn og det sto hele 5–0 til pause.

I andre omgang jevnet det seg noe ut, men Trondheims-Ørn puttet ytterligere to ganger og fastsatte sluttresultatet til 7-0.