Storseier til KIL/Hemne

KIL/Hemne vartet opp 4-1-seier mot Sunndal denne helga.  Foto: Arkiv

Sport

KIL/Hemne fikk heng på topplagene Fortuna og Molde etter at de lørdag slo Sunndal 4-1. KIL/Hemne har en kamp mindre spilt og ligger nå henholdvis fem og fire poeng bak Fortuna og Molde.

Scoret fire

I kampen borte mot Sunndal var det nyervervelsen Trine Strønstad som stjal showet for KIL/Hemne. Hun sendte KIL/Hemne i føringen etter bare syv minutter og scoret ytterligere to ganger like før pause og noterte seg dermed for et ekte hattrick. Men Strønstad var ikke ferdig for dagen og bare tre minutter ut i andre omgang scoret hun sitt fjerde mål i kampen. Stillingen holdt seg til det gjensto noen få minutter av kampen og da fikk Sunndal et trøstemål.

Trio i toppen

1. divisjon kan utvikle seg til å bli meget spennende mellom de tre lagene i toppen. Fortuna har så langt fremstått som det sterkeste laget i avdelingen og har bare avgitt poeng hjemme mot KIL/Hemne denne sesongen. Molde ligger like bak og har bare tapt en kamp, mot nettopp Fortuna. KIL/Hemne har vunnet fire og spilt to uavgjort på seks kamper og vil med seier i hengekampen bare være poenget bak Molde og to poeng bak Fortuna.

KIL/Hemne har igjen hjemmekamp mot Byåsen 2 og bortekamp mot Molde før de tar ferie.