Hemnværingen Magnus Stamnestrø har ikke spilt en seriekamp for Rosenborg siden 2016. Nå håper han å få fart på karrieren igjen, etter å ha signert for Ranheim.

– Det kjennes veldig bra ut, og jeg gleder meg til å komme i gang med guttene, der jeg kjenner de alller fleste av fra før. Nå kan jeg få tilbake gleden med fotballen og ta en del i kameratskapet, sier Stamnestrø, ifølge Ranheim Fotballs hjemmesider.

Overgangen har en varighet på 2,5 år.

I en alder av 18 år, fikk Stamnestrø sin debut i den norske toppdivisjonen, for Molde, i 2010, etter overgangen fra KIL/Hemne. Siden den gang har han spilt toppfotball for klubber som Sogndal, Kristiansund og Rosenborg, som han har spilt for siden 2015.

Hemnværingen er optimist etter overgangen.

- Det blir veldig artig! Vi ligger veldig bra til og det har gått over all forventning. Så nå handler det om å trene godt fremover og holde trøkket oppe, så kommer det til å bli veldig artig, sier Stamnestrø.

Store skadeproblemer har gjort at 26-åringen ikke spilte mer enn 17 seriekamper for Rosenborg. Som Ranheims ferskeste tilskudd kan han få en drømmedebut når Eliteserien sparkes igang igjen etter fellesferien.

For når Eliteserien sparkes igang 4. august er det - selvfølgelig - Rosenborg som kommer på besøk til Ranheimsfjæra.

– Han kan komme inn og bekle en rolle han kan mye om. Magnus er trønder og har et potensial han ikke har fått ut ennå. For oss er det viktig at de faktorene er på plass når vi skal forsterke, sier Ranheim-trener Maalen, til Adresseavisen.