Denne helgen var det full runde i 4. divisjon og nedrykkstruede Meldal sikret en viktig hjemmeseier mot Nardo 2. Gjestene tok ledelsen på Løkken stadion etter ni minutter, men Meldal utlignet bare fire minutter senere. Etter en halvtime sørget Vidar Røttereng for 2–1 før Gard Fjeldvær la på til 3–1 ti minutter før pause.

Nardo 2 reduserte tidlig i andre omgang, men fikk en utvisning utover i omgangen og to minutter på overtid sørget Fjeldvær for 4–2 med sin andre scoring i kampen.

Meldal klatret dermed på rett side av nedrykksstreken, men det er fortsatt bare ett poeng ned til utrygg plass.

KIL/Hemne avsluttet vårsesongen med å slå serieleder Strindheim hele 5-2, men i høstsesongen har det gått trått for hemnværingene som startet med å tape 4–0 mot Tydal som lå under streken. I helga ble vondt til verre da Charlottenlund knuste KIL/Hemne med hele 7-0.

KIL/Hemne har nå falt mange plasser på tabellen, men har likevel god margin ned til nedrykk.