Rekordpåmelding også i år

  Foto: Ingrid S. Hultgreen

Sport

Orkla Sparebank cup slår påmeldingsrekorden fra i fjor på 250 lag. Da ST snakket med arrangøransvarlig Jonny Krokstad sist uke var det 184 påmeldte lag og han ikke så stor tro på at at cupen kunne nå fjorårets antall påmeldte. Men de siste dagene før fristen gikk ut fredag kom det en rekke påmeldinger.

- Det kom veldig mange påmeldinger like før fristen gikk ut og vi endte opp med 255 påmeldte lag. I tillegg har vi et par lag som står på venteliste som vi prøver å få plass til. Vi har også slått rekord for antall overnattende. I år vil over 700 spillere overnatte på skolene på Orkanger, forteller Krokstad.

- Hva er årsaken til at det ble så mange lag i år?

- Det var nok flere lag som var litt treige å melde seg på. Vi har ikke gjort noe annet enn å sende ut en påmeldinginformasjon til lag som vi trodde kunne være interessert.

Årets cup går av stabelen fra fredag 14. september til søndag 16. september. I år er det lag helt fra Namsos til Ålesund som har meldt seg på.

Til sammen er det i overkant av 2500 spillere som kommer til Idrettsparken denne helga og det skal spilles over 400 kamper. Krokstad mener det er vanskelig å tippe hvor mange som er innom parken i løpet av helgen, men med foreldre, trenere og støtteapparat tror han at nærmere 6000 er innom i løpet av helga.

- Nå håper vi bare at det blir finvær, så blir dette et meget bra arrangement, sier Krokstad.

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255