Skal ut i sesongens tøffeste bortekamp

Sport

Orkanger fikk en meget god start på første halvdel av sesongen i 2. divisjon. På de ti første kampene ble det fem seiere, en uavgjort og fire tap, noe som gjør at laget ligger på øvre halvdel av tabellen. I siste kamp før jul ble det etter hvert en komfortabel 11-målsseier mot tabelljumbo Melhus/Gimse etter en trøblete første omgang.

Årets tøffeste?

Nå venter imidlertid kanskje sesongens tøffeste bortekamp i første kamp etter ferien. Utleira har så langt spilt ni kamper, vunnet åtte og spilt uavgjort en. OIF-trener Raja Toumi tror det blir en tøff kamp på søndag.

- Vi kommer til å møte et bra lag. De har jo slått alle bortsett fra Byåsen. Det er et lag med flere erfarne spillere som kanskje kommer til å rykke opp til slutt, men vi liker den utfordringen og liker å møte gode lag, sier Toumi.

Selv om favorittstempelet er på Utleira, så håper OIF-treneren at spillerne kan gi dem kamp til døren.

- Vi er godt forberedt til kampen. For å henge med så må vi gjøre jobben og gjøre det vi blir enige om i forkant, sier Toumi.

- God start

Toumi er fornøyd med utviklingen hun har sett så langt denne sesongen og tror OIF vil fortsette å bite godt fra seg også på nyåret.

- Jeg er ganske fornøyd med det vi har prestert så langt denne sesongen. Vi har spilt en god del bortekamper, men har likevel gjort det bra. Vi får flere hjemmekamper fremover, så vi kan ta mye poeng. Det som er veldig positivt er at såpass mange unge spillere har begynt å melde seg på. Det er viktig. Jeg ser veldig stor utvikling på enkelte av de unge spillerne, sier Toumi.