Skiskytterenn i fare

Orkdal IL har valgt å avlyse nyttårssprinten, mens Skaun IL vurderer hva de skal gjøre i løpet fredagskvelden.  Foto: Svein Ole Solfeldt

Sport

I helga var planen at to større skiskytterrenn skulle gå av stabelen i Knyken på lørdag og på Ramsjøen Arena på søndag. Orkdal IL tok fredag en avgjørelse om å avlyse det planlagte rennet.

- Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse nyttårssprinten. Dagens mildvær har husert hardt med snøen som kom tidligere i uka. I tillegg er det noe usikre værmeldinger for morgendagen når det gjelder nedbør. Vi satser på å få arrangert nyttårssprinten på et senere tidspunkt, skriver Orkdal IL på sine hjemmesider.

Skaun IL har foreløpig ikke tatt noen beslutning på om de skal avlyse Ramsjørennet på søndag. Rennet er en del av Trøndercupen og pleier å lokke løpere fra hele Trøndelag. Skaun vil ta en ny vurdering fredag kveld.

- Akkurat nå ser det ikke bra ut og vi skal ha et arrangørmøte klokken 18 fredag kveld og kommer til å ta en beslutning da, sa John Fløttum i Skaun IL før helga.