Lokal opprykkskamp i 5. divisjon

Svorkmos tar imot Lensvik i Orklahallen på lørdag for å spille en viktig kamp om opprykk.  Foto: Arkiv

Sport

Det er duket for en spennende avslutning i 5. divisjon i håndball for kvinner. Nystartede Svorkmo startet forrykende og vant sine ni første kamper før det ble tap mot Ålen i den 10. kampen i 5. divisjon.

Lensviks seniorlag på kvinnesiden har også gjort sakene sine bra denne sesongen. Etter tapet mot Svorkmo tidlig i sesongen har laget gått fra seier til seier.

I øyeblikket er det tre lag i toppen av 5. divisjon som har lik poengsum. Lensvik, Svorkmo og Ålen har alle vunnet ti av sine første elleve kamper står på 20 poeng med fem serierunder igjen å spille.

Lørdag er det duket for en aldri så liten lokal opprykkskamp i Orklahallen når Svorkmo tar i mot Lensvik i Orklahallen. Svorkmo vant det motsatte oppgjøret i Lensvik flerbrukshus med 18-16, så Lensvik ser nok muligheten for å få en revansje. Vinneren av denne kampen har i hvert fall satt seg i en god posisjon med tanke på å stikke av med opprykket.