Arrangerte trøndercup i klatring

Rundt 40 deltakere var med da Orkla fjellsportsklubb arrangerte trøndercup i klatring.  Foto: arrangøren

Sport

Lørdag 26. januar arrangerte Orkla fjellsportklubb TrønderCup i klatring i klatrehallen i Orklahallen. Arrangementet var en topptaukonkurranse for barn og unge i alderen 9 til 16 år.

Konseptet ble først forsøkt i sesongen 2018 og har vært en suksess med en gradvis økning i antall barn og unge som har deltatt hele veien. Cirka 40 barn fra Trøndelag deltok i denne runden med god stemning og mye god klatring. Flere fra Orkla fjellsportklubb sine treningsgrupper deltok og Stian S. Fandrem, Lars Ole Witsø Aune og Tinde Wachenfeldt klatret til topps i sine klasser.

Neste runde i cupen blir arrangert i Stjørdalshallen i mars/ april og senere i år blir det arrangert i Steinkjer, Levanger, Trondheim og sannsynligvis i Selbu. Det har hele veien vært fokus på mestring og det sosiale hvor klatreglade barn og ungdom treffer flere med samme interesse.