Braktap i serieåpningen

Sander Landsem Kattem scoret målet for Rindal. 

Sport

Rindal hadde serieåpning borte mot Utleira fredag kveld og det etter hvert en kamp rindalingene vil legge bak seg ganske kjapt. Gjestene han imidlertid greit med i første omgang. Utleira ledet 2-0 etter knappe 20 minutter, men Sander Landsem Kattem ga fornyet håp da han reduserte like før pause.

Andre omgangen ble imidlertid en kjempe nedtur. Utleira kjørte fullstendig over Rindal som til slutt tapte 8-1.

— Det var forholdsvis åpent i første omgang, så går det litt i oppløsning i andre omgang. Vi fikk fire skader og da ble det en del rokkeringer og vi blir veldig stresset. Uansett må vi prøve å fullføre kampen på en litt bedre måte enn det vi gjorde, sier Rindal-trener Morten Møller.

Kampfakta

5. divisjon avdeling 3

Utleira kunstgress 5. april

Utleira-Rindal 8-1 (2-1)

Mål: 1-0: Utleira (5. min) 2-0: Utleira (20. min) 2-1: Sander Landsem Kattem (43. min) 3-1: Utleira (49. min) 4-1: Utleira (68. min) 5-1: Utleira (70. min) 6-1: Utleira (74. min) 7-1: Utleira (84. min) 8-1: Utleira (87. min)

Rindal: Stian Grytbakk, Lars Aleksander Løset-Møkkelgård, Jørgen Gjerstad, Håkon Mikkelsen, Edvard Bolme Fjerstad, Martin Bolme Fjerstad, Hans Ole Røen Halle, Harald Kristoffer Fjellvik Røen, Sander Landsem Kattem, Roy Bolme, Jostein Landsem.

Stjernebørs:

*** Lars Aleksander Løset-Møkkelgård

** Edvard Bolme Fjerstad

* Sander Landsem Kattem