Orklajuniorene møter storlag i cupen tirsdag

Orklas juniorlag tar imot Molde i den første runden av juniorcupen.  Foto: Arkiv

Sport

Orklas juniorlag har fått en knalltøff, men også meget spennende cupmotstander i den første cuprunden for juniorer. Tirsdag kveld står Molde på motsatt halvdel på Orkla Sparebank Arena. Molde er ingen hvem som helst i juniorsammenheng og har vunnet juniorcupen hele åtte ganger.

- Det er jo Rosenborg og Molde som generelt har hatt de mest juniorakademiene i Norge de siste årene, så dette blir en kjempeutfordring for oss. Det blir artig å prøve seg mot de antatt beste juniorene i landet, sier Orkla-trener Magne Kirkholt.

Orkla stiller sterkt

Juniorene Ole Løkken og Magnus Sandvik Høiseth er spillere som har spilt seg til fast plass på Orklas 3. divisjonslag de siste sesongene. Duoen har fått klarsignal til å spille mot Molde tirsdag.

- Når vi får Molde på besøk så prøver å stille det sterkeste laget. Vi har fått klarsignal på Ole og Magnus. I tillegg håper vi har Jonathan Holiløkk som fikk seg en smell i cupkampen mot Kolstad kan stå i mål, sier Kirkholt.

- Kan vinne

Orkla har fått testet seg mot lignende motstand tidligere år og har flere ganger møtt Rosenborgs juniorlag. Med fullt lag har Orkla til tider vært fullt på høyde med Rosenborg og Kirkholt ser ikke det som noen umulighet å slå Molde.

- Vi har selvsagt troen på seier. Om alle har en topp dag, så kan vi gjøre det vanskelig for Molde. Med tanke på hvordan vi har gjort det mot Rosenborg i slike kamper tidligere, så er muligheten til stede, sier Kirkholt.

Han håper selvsagt folk tar turen på stadion tirsdag kveld.

- Vi har en liten oppfordring til folk om at de må komme på kamp. Det er meldt fint vær i fremover, så vi håper på et stort publikum, sier Kirkholt.