Dobbel straffemiss og sjansesløseri: – De forspilte sjansers kamp

Mandag kveld tok Glimts fotballherrer sin første seier for sesongen. Men ettmålsseieren burde vært langt større.

Sjansesløseri og dobbel straffemiss til tross, tre poeng til Glimt.  Foto: Privat

Sport

– Det var de forspilte sjansers kamp, igjen, sier lagleder Odd Ivar Sletvold, til ST.

Glimt dominerte 1. omgang, produserte sjanser på løpende bånd, men uten den helt store uttellingen. Mange tøffe dueller resulterte i litt amper stemning på tampen av omgangen. Like fullt gik Glimt til pause med 2-0-ledelse, etter to mål av Johan Kristoffer Kvma.

– Det var flatterende at det stod bare 2-0 til pause, kampen burde vært punktert allerede halvveis, sier Sletvold.

LES OGSÅ: Svorkmo yppet seg mot Orkla

To straffespark

Bortelaget fra Frøya kom bedre med etter hvilen, og reduseringen atten minutter i omgangen var ikke ufortjent. Etter scoringen fikk Glimt blod på tann igjen, og skapte flere gode muligheter midtveis i omgangen. Dette resulterte i to straffespark på under fem minutter. Dessverre bommet hjemmelaget på begge straffesparkene.

Etter de to straffemissen, og utallige brente sjanser, gikk lufta litt ut av Glimt-ballongen, og de siste ti minuttene ble en kamp for å berge årets første trepoenger. Det lyktes mannskapet i å gjøre.

– Godkjent pluss for kampen, under pari på uttellingsprosent, sier Sletvold.

Kampfakta

6. divisjon menn avdeling 3

Glimt stadion, mandag 6. mai

Glimt - Frøya 2, 2-1 (2-0)

Mål: 1-0: Johan Kristoffer Kvam (5.) 2-0 Joahn Kristoffer Kvam (24.) 2-1 (63.)

Glimt (4-3-3): Håvard Venn Fagerli - Markus Gridseth Ebbesen (Sander Berg Leknes), Ulf Martinsen, Jon Anders Rian, Joachim Width - Lars Husdal (Robin Hope Syrstad), Odd Ivar Sletvold (c), Vegard Berg Vuttudal (Jens Viken Lium) - Ole Martin Uthus (August Indergård), Johan Kristoffer Kvam, Sander Storsand Evjen

Stjernebørs:

*** Vegard Berg Vuttudal

** Johan Kristoffer Kvam

* Sander Storsand Evjen