Rundspilt av orklarekruttene

Orkla vant til slutt 5-0 mot Meldal i 4. divisjonskampen fredag. 

Sport

Meldal fikk det som ventet tøft borte mot Orkla 2, som får anledningen stilte med sitt sterkeste lag denne sesongen. Flere spillere er tilbake fra skade i seniortroppen og det gjenspeiler seg også på andrelaget, når spillere som Emil Lynum og Arnstein Buøy er med i startelleveren.

Orklarekruttene kom klart best i gang og kunne gå til pause med 3–0 ledelse etter to scoringer av Martin Dybdahl og en scoring av Sondre Ysland. Tidlig i andre omgang økte Emil Lynum til 4–0 før Emil Eker Haugen fastsatte sluttresultatet til 5–0 i sluttminuttene.

Dette var Meldal åttende strake tap denne sesongen.

Kampfakta

4. divisjon avdeling 2

Orkla Maskin Arena 31. mai

Orkla 2-Meldal 5–0 (3-0)

Mål: 1-0: Martin Dybdahl (15. min) 2-0: Dybdahl (27. min) 3-0: Sondre Ysland (44. min) 4-0: Emil Lynum (49. min) 5-0: Emil Eker Haugen (82. min)

Orkla 2: Kristian Aune Sundli, Emil Eker Haugen, Eirik Almli, Abd-Qadir Nur Abd-Qadir, Morten Grøset, Arnstein Buøy, Jørgen Krogstad, Tor Egil Johansen, Martin Dybdahl, Emil Solemsløkk Lynum, Sondre Ysland

Meldal: Tor Helge Taagvold, Kevin Tran, Sondre Hoel, Knut Asgeir Berg, Mats Evensen, Vegard Selvnes, Andreas Kvam, Vidar Røttereng, Einar Rikstad, Ole Ingar Helgeton, Pål Nicolaisen

Gule kort: Jørgen Krogstad og Lars Erling Steinshaug (Orkla)

Stjernebørs Meldal:

*** Knut Asgeir Berg

** Tor Helge Taagvold

* Vegard Selvnes