Blytungt mot serielederen

Glimt ble løpende mye i mellom da Frøya gjestet Glimt stadion fredag. 

Sport

Glimt fikk det som ventet blytungt da de tok imot serieleder og den klare opprykksfavoritten Frøya til 6. divisjonsoppgjør på Glimt stadion fredag kveld.

Målene rant inn i den første omgangen og Frøya stoppet ikke før de hadde satt åtte baller bak Glimts keeper, mens Sander Storsand Evjen sørget for at det sto 1-8 til pause. I andre omgang hang Glimt bedre med og det endte til slutt 1-10.

Kampfakta

6. divisjon avdeling 5

Glimt stadion 31. mai

Glimt-Frøya 1-10 (1-8)

Laget: Håvard Venn Fagerli, Odd Ivar Sletvold, Jon Anders Rian, Joachim Width, Markus Gridseth Ebbesen, Håvard Skjærvold Sandvik, Håkon Schei Garberg, August Indergård, Lars Husdal, Sander Evjen Storsand, Kasper Skjenald Hansen

Stjernebørs:

*** Joachim Widt

** Sander Storsand Evjen

* Håkon Schei Garberg