Scoret etter 26 sekunder

Det ble aldri noe spennende lokaloppgjør da Orkanger IF tok imot Glimt i Idrettsparken mandag kveld.

Orkanger kjørte over Glimt og vant til slutt hele 8-1. 

Sport

Poengene har ikke akkurat rast inn for verken Orkanger eller Glimt denne sesongen. Det var med andre ord to lag i poengnød i bunnen av 6. divisjon som møttes mandag kveld i flotte spilleforhold i Idrettsparken, men noe spennende ble det aldri.

26 sekunder

Det tok ikke mer enn 26 sekunder før hjemmelagets Sander Halvorsen hadde satt den første ballen bak Glimts målvakt og det skulle bli mange flere. Etter et drøyt kvarter økte Jonas Solbu til 2-0, før Kenneth Sommervold satte inn 3–0 like etterpå.

Anders Evjen Wormdal satte deretter to kjappe scoringer før Halvorsen økte til 6–0 før dommeren blåste for pause.

Dabbet av

Orkanger hadde med andre ord avgjort kampen i første omgang, men Sommervold brukte bare to minutter av andre omgang på å sette inn sitt andre for dagen. Deretter dabbet det litt av før Mihretab Tekeste Abrha satte inn Orkangers åttende mål kvarteret før slutt. Glimts August Indergård scoret på overtid i andre omgang og fastsatte dermed sluttresultatet til 8-1.

Kampfakta

6. divisjon avdeling 5

Idrettsparken 17. juni

Orkanger-Glimt 8–1 (6-0)

Mål: 1-0: Sander Halvorsen (1. min) 2-0: Jonas Solbu (17. min) 3-0: Kenneth Sommervold (21. min) 4-0: Anders Evjen Wormdal (27. min) 5-0: Evjen Wormdal (36. min) 6-0: Halvorsen (40. min) 7-0: Sommervold (47. min) 8-0: Mihretab Tekeste Abrha (74. min) 8-1: August Indergård (90. min)

OIF: Eirik Bratland, Osman Qobadipour, Roman Loj, Anders Ustad, Jonas Solbu, Benjamin Haugen Gjengstø, Anders Evjen Wormdal, Jens Mathias Jenssen Richter, Sander Halvorsen, Lars Junior Garberg, Mohamed Ali Ahmed

Glimt: Håvard Venn Fagerli, Lars Gøran Bakk Dromnes, Vegard Berg Vuttudal, Sander Berg Leknes, Markus Gridseth Ebbesen, Odd Ivar Sletvold, Lars Husdal, Sander Evjen Storsand, Robin Hope Syrstad, Kasper Skjenald Hansen, August Indergård

Dommer: Egil Helge Rønning (Ørland BK)

Gule kort: Mohamed Ali Ahmed (Orkanger)

Stjernebørs OIF:

*** Sander Halvorsen

** Jonas Solbu

* Mohamed Ali Ahmed

Stjernebørs Glimt:

*** Lars Husdal

** Vegard Berg Wuttudal

* Sander Storsand Evjen