Se resultatene fra Jordbærtrimmen her:

Det var Trond Ørjan Eide som løp raskest gjennom løypa i aktivklassen i Jordbærtrimmen i Agdenes i år. Han løp inn i mål på tiden 34.29.

Trond Ørjan Eide fra Strindheim IL løp raskest gjennom løypa i aktivklassen under årets Jordbærtrim. Her et bilde fra et tidligere år.  Foto: Arkiv

Sport

Jordbærtrimmen gikk av stabelen i Agdenes lørdag 3. august. Lensvik IL har arrangert Jordbærtrimmen i Jordbærbygda siden 1983. Trimmen er delt inn i to deler, en trimklasse og en aktivklasse. Trond Ørjan Eide, som løp i aktivklassen Menn 21–34 år, tok ikke løyperekorden. Den er det Okubamichael Fissehatsion som innehar med tiden 32.44. Fissehatsion tok løyperekorden i fjor og slo dermed den gamle rekorden fra 1985. Heller ikke i kvinneklassene ble det satt ny løyperekord. Anne Nevin, også hun ifra Strindheim IL, løp raskest og kom inn på tiden 39.50. Løyperekorden for kvinner er det Anne Hegvold som har med tiden 38.12. Hennes rekord har stått siden 1997.

Premier

Vinneren av aktivklassen i årets jordbærtrim fikk en kasse med jordbær, spekeskinke og en bok. En premie Jordbærtrimmen er kjent for.

I 2015 satte Orkla Sparebank opp et rekordfond på 2000 kroner for aktivklassen. Fondet øker med 2000 kroner i året. For herrene sto potten i 2000 kroner i år, mens for kvinnene er potten nå kommet opp i 10.000 kroner.

Se fullstendig resultatliste hos Lensvik IL.