Scoret tre på ti minutter

KIL/Hemne damelag scoret tre mål på ti minutter og det var nok til å slå bunnlaget.

Sara Hoftun Bjerksæter scoret sitt niende mål for sesongen i 3-0-seieren mot Sunndal. 

Sport

I øyeblikket ser det ut til å bli en kamp mellom Molde og KIL/Hemne om hvem som stikker av med avdelingsseieren i 2. divisjon. Før helgen regnet Per Erik Bjerksæter Fortuna som den tøffeste kandidaten, men etter helgas resultater ser det ut til at det hele skal stå mellom Molde og KIL/Hemne.

Lørdag vant Molde hele 8–2 over Hødd, samtidig som KIL/Hemne spilte sin kamp hjemme mot Sunndal. Der endte det til slutt 3–0.

Likt på poeng

Etter 12 spilte kamper har Molde og KIL/Hemne dermed like mange poeng (29). Det er romsdalingene som topper tabellen med tre plussmål bedre målforskjell. Søndag hadde Fortuna sjansen til å gå forbi begge to med seier borte mot Trondheims-Ørn 2, dog med en kamp mer spilt. Slik gikk det imidlertid ikke. Trondheims-Ørn avgjorde kampen i sluttminuttene og vant til slutt 4–3. Dermed er Fortuna ett poeng bak Molde og KIL/Hemne og det med en kamp mer spilt.

Holder nullen

KIL/Hemne hadde ingen problem med å slå bunnlaget Sunndal lørdag, men det skulle likevel ta litt tid før laget fikk hull på byllen. Fem minutter før pause satte Julie Roald Eide inn 1–0 og like før pause doblet Mari Borgen til 2–0. Andre omgang var bare tre minutter gammel da lagets toppscorer, Sara Hoftun Bjerksæter, satte inn 3–0. Flere mål ble det ikke og KIL/Hemne holdt samtidig nullen i sin fjerde strake kamp. Laget har ikke sluppet inn mål siden 1-1-kampen borte mot Mole 22. juni. Det kan være greit å ta med seg i innspurten av denne sesongen.